RACHEL BRICE workshop @ Kamnik, Slovenia 2009.07.31.

Hosszas rástartolás &  a kedves szervezőt kitartóan (=negyed éven keresztül) érdeklődő mailekkel &  üzikkel bombázós előkészületek után sikerült jelentkezni az élő legenda Árrrbíí szlovéniai workshopjára. Bombáztam én a prágai szervezőt is, de az még hamarabb betelt, a szlovéniai ws csak azért nem, mert csak 1 hónappal előtte hirdették meg az infót, hogy melyik nap, hány óra hány perckor lehet jelentkezni, &  csak azoknak küldték el, akik előtte már ügyesen levlistára rakatták magukat a szervezővel.

A szimpatikus szlovén kisváros, Kamnik volt a workshop helyszíne, ami 3 héttel a workshop előtt derült ki.

Rachel egy “exkluzív intenzív” tanfolyamot is tartott, amit 15 főre limitáltak, és 4 napos (4 x 3 óra) volt, &  amire végül mégsem jelentkeztem, mert 280 ajrót kóstált (szállás, üzemanyag, kaja, mi1ebek nélkül). Szerencsére tartott egy SPECIAL TOPIC workshopot is, ami csak 2 órás volt (szünet nem volt benne szerencsére), & végtelenül boldog voltam, hogy sikerült rá bejutni :]

Kombikat tanított Rachel, ötletesek voltak, látványosak, és nem voltak túlbonyolítva, abszolút követhető volt. Jók voltak a zenék is, nagyon jó arc csajszi, élvezetesen oktat, nem tartott szünetet, és ha megtalálom a youtube-on, miféle kombikat tanított, belinkelem.

Megtaláltam, ilyesmi volt:

.

Tetszett a helyszín is, kellemes volt, csak levegőből lehetett volna több, de ez az élményhez képest alig tűnt fel 🙂 1000%-osan megérte, nagyon-nagyon bejött. Abszolút feltöltődtem 🙂

Magyarhonból csak öten voltunk, csodálkoztunk is, hogy mások hogyhogy nem ragadták meg ezt a lehetőséget: Rachel Brice a szomszédban! Remélem jár még errefelé, mert nagyon tetszett ez a 2 óra, ami villámsebességgel telt el.

&  ha valaki nem tudná, ki is az a Rachel Brice (van ilyen?!), íme:

HOZZÁSZÓLÁSOK

Ez is érdekelhet:

Kovács Ági

A RAQS.hu tulajdonosa és szerzője vagyok. 2003 óta foglalkozom az orientális tánccal, több stílusban. Orientális folklór, showhastánc és bellyfit mozgástréning oktató, és jógaoktató vagyok. Mozgásoktatói végzettségemet csoportos fitness instruktorként szereztem. A Keleti Tánctréning alapító tulajdonosa vagyok. (Civilben kommunikációs szakértő, PR menedzser és német nyelvtanári diplomám is van, de a nyelvet inkább használom, nem tanítom.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..