Nieto Mercedes workshopok 2012. január 14-én Zalaegerszegen!

Nieto Merci workshop

Nieto Merci workshopFantasztikus lehetőség jövő szombaton:
A szervező, Nasreen oldalán minden infó szerepel, ideidézem:

“Mercedes ma Európa egyik legkeresettebb orientális táncosa és oktatója. Az elmúlt két évben huszonöt különböző országban lépett fel és oktatott világszerte Amerikától Japánig. A kairói Nile Group Festival fellépője és mestercsapatának oktatója. (Ő volt az első európai táncos, aki lehetőséget kapott 2010-ben a Nile Group nyitó gáláján táncolni, egy egy órás saját műsort kapott.)

A 2012-es világköröli turnéjának megkezdése előtt, január 14-én hozzánk is ellátogat újra Zalaegerszegre 🙂 Érdemes kihasználni a lehetőséget, hiszen a sok felkérés és utazás miatt Merci Magyarországon már nagyon keveset tanít, és ki tudja mikor nyílik újabb lehetőség tanulni tőle itthon a 2012-es év során 🙂 (valószínű, hogy csak egy hétvégén, a Cairo Festivalon 🙁 )

Témák:
11:00-13:00 Technikai workshop: Színpadi orientális tánctechnikai tippek, újdonságok, mozdulatok és kombinációk, amelyek nem csak a tánctechnikai tudást, hanem az előadói készséget is fejlesztik, kaput nyitnak érzelemkifejezési lehetőségekre és a tánc gazdagabb megélésére – színpadon és azon kívül is.

14:00-17:00 Koreográfia workshop: Mercedes új koreográfiája a tőle megszokott, klasszikus egyiptomi és sajátos modern elemeket ötvöző, izgalmas stílusban, egy gyönyörű és érzelemgazdag dalra: Ana Bastenek- Várok rád címmel.

A workshopokon való részvétel erős középhaladó szinttől ajánlott.
Én már láttam a koreográfiát, gyönyörű 🙂 Nagyon szép kombinációk, összekötések lesznek benne, melyeket kiragadva később akár a saját táncotokba is be tudtok építeni.

Jelentkezés:
Nemesházi Betti, nasreen.hastanc@gmail.com, 30/2236620

Mivel a terem befogadó képessége korlátozott, ezért a jelentkezés sorrendjében tudjuk fogadni a táncosokat!!!

Mercit szerintem nem kell bemutatni senkinek, de ha valaki nem ismerné, itt olvashat róla bővebben 🙂
http://www.nietomercedes.com/

Várunk mindenkit szeretettel 🙂
Merci & Betti”

Forrás: nasreen.huhastancfoto: nieto merci14

Ha nem lenne vele azonos időpontban legkedvencebb első hastánctanárnőm, Priol Hédi workshopja, (amire már tavaly elígérkeztem, mert minden alkalom egyedi és örömteli), én is ott lennék!

__
Fotók: ? /nietomercedes.com, Büki László /indafoto.hu

HOZZÁSZÓLÁSOK

Ez is érdekelhet:

Kovács Ági

A RAQS.hu tulajdonosa és szerzője vagyok. 2003 óta foglalkozom az orientális tánccal, több stílusban. Orientális folklór, showhastánc és bellyfit mozgástréning oktató, és jógaoktató vagyok. Mozgásoktatói végzettségemet csoportos fitness instruktorként szereztem. A Keleti Tánctréning alapító tulajdonosa vagyok. (Civilben kommunikációs szakértő, PR menedzser és német nyelvtanári diplomám is van, de a nyelvet inkább használom, nem tanítom.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..