Gica @ Savaria Karnevál 2011 + ruha

Két szólóval szerepeltem, szombaton raqs sharkit táncoltam a Daret El Ayamra, vasárnap tribal fusiont a The Glitch Mob Warrior Concerto-jára.

Utóbbi így sikerült:

-_-

Nos, töredelmesen bevallom, hogy a Hogyan táncoljak minden nap? 10 edzéstipp. c. bejegyzésemben foglalt elhatározásom nagyon hamar kifulladt… (Garfield volt az egyik kedvenc gyerekkori rajzfilmhősöm.) Jól tudok aludni, főleg reggel, ha hajnalig fent bagolykodtam (mert éjjel tudok a legzavartalanabbul alkotni, amikor alszik a Tündérmanóm). Na kifogások off.

-_-
A Randa Kamel-féle felső viszont megvalósult, két példányban is. A fekete a Karneválon debütált, de nem nadrághoz, hanem kosztümhöz, íme:

ilyen hátulról
lehet mögötte bújócskázni
az ujján a lógattyúk szépen szállnak
aztán fenn tud akadni a kövecskéken és nem akar lejönni
de fel is lehet csavarni

Fentin kívül készült egy militaryzöld is, érdekesebb derékmegoldással, és kicsit másféle ujjleffentyűvel. Örülök, hogy megláttam Randán az ötletet, mert 1 méter anyag elég hozzá, és szerintem nagyon látványos.

A Karneválra visszakanyarodva, óriási köszönet és respekt a szervezőknek, hogy kellemes környezetben, gördülékenyen folyt a Keleti Udvar programja, fellépőként és nézőként egyaránt nagyon élvezetes karneválhelyszín volt. Tobischka Kata, Novák Viki, Kövesdi Andi, meg a Többiek: szervezők és fellépők, meg persze a közönség: KÖSZI az élményt! :]

Garfield képregény: ucomics.com

HOZZÁSZÓLÁSOK

Ez is érdekelhet:

Kovács Ági

A RAQS.hu tulajdonosa és szerzője vagyok. 2003 óta foglalkozom az orientális tánccal, több stílusban. Orientális folklór, showhastánc és bellyfit mozgástréning oktató, és jógaoktató vagyok. Mozgásoktatói végzettségemet csoportos fitness instruktorként szereztem. A Keleti Tánctréning alapító tulajdonosa vagyok. (Civilben kommunikációs szakértő, PR menedzser és német nyelvtanári diplomám is van, de a nyelvet inkább használom, nem tanítom.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..