Gica | Baladi Ya Oyouni: klasszikus baladi impro

Gica Baladi impro 2013

Két felvételhez jutottam hozzá az idei Savaria Történelmi Karnevál Keleti Udvarában táncolt baladi impovizációmról. A délutáni blokkban és az esti gálán táncoltam, a videók délután készültek.
Az esti impró a gálán jobban sikerült (utolsó előtti fellépő voltam). Ha van róla felvételed, küldd el nekem légyszi az agnes@raqs.hu címre! Köszi :]

Az első felvétel szemből készült, viszont lemaradt az eleje, és rögtön a harmonikás résztől indul. Cserébe a másik elejétől a végéig megvan, jobb minőségben, viszont oldalról:

Ugyanaz, mint az előző, közelebbről és jobb minőségben, oldalról:

A zene Nieto Merci új CD-jéről a 4. track, a Baladi Ya Oyouni, a Mounir’s Cairo Orchestra előadásában, és imádom.
A meghívásért köszönet a Keleti Udvar főszervezőjének és háziasszonyának, Tobischka Katának. [Pussz! ;]


Classical egyptian accordion baladi improvisation at the Savaria Historical Festival by Kovács Ágnes aka. Gica.


HOZZÁSZÓLÁSOK

Ez is érdekelhet:

Kovács Ági

A RAQS.hu tulajdonosa és szerzője vagyok. 2003 óta foglalkozom az orientális tánccal, több stílusban. Orientális folklór, showhastánc és bellyfit mozgástréning oktató, és jógaoktató vagyok. Mozgásoktatói végzettségemet csoportos fitness instruktorként szereztem. A Keleti Tánctréning alapító tulajdonosa vagyok. (Civilben kommunikációs szakértő, PR menedzser és német nyelvtanári diplomám is van, de a nyelvet inkább használom, nem tanítom.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..