Sharon Kihara workshop @ Bp., 2009.06.13-14.

Sharon Kihara workshop-hétvégéje nagyon tetszett. Az első nap (tribal fusion technika) a rugalmasság & az állóképesség fejlesztésének jegyében telt, rövid kombinációkkal, a második napon tribal fusion dobszóló koreot tanultunk. Mindkét nap voltak hosszú és jóleső, a törzsi fúziós stílushoz különösen hasznos jóga-gyakorlatok.

Nagyon tetszett, hogy Sharon mindenkinél személyesen ellenőrizte/javította a testtartásokat, jóga pózokat, rendkívül kedves &  közvetlen, kitűnően beatboxolta a dobszólót a kombinációk magyarázata közben, &  mindig megnevezte, melyik mozdulat kitől, honnét ered. A hétvége végén elméleti képzést is kaptunk, személyes élményein is keresztül elmesélte, hogyan keletkezett a törzsi fúziós stílus, rá is húzott jó félórát. Ja, és miután megtudta, hogy babát várok, minden olyan mozdulatnál szólt, amit ajánlatosabb ilyenkor kerülni. Hasznos & élvezetes órák voltak 🙂

Bővebb leírás és sok fotó a szervező Oriental Dance Academy oldalán >> ITT.HOZZÁSZÓLÁSOK

Ez is érdekelhet:

Hozzászólások

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..