Raqia Hassan workshop @ Bp., 2009.05.02.


Raqia Hassan workshopján (Oriental, Raqia stílus, technika és koreográfia) nagyon örültem a technika részletes magyarázatának, & hogy Mme Raqia személyesen javította a mozdulataink, folyamatosan visszacsatolásra várt tőlünk. Tetszett, ahogy oktat, nagyra értékeltem a mozdulatok, kombinációk  magyarázatát  és az elméleti hátteret.
A koreot a zenei részek szerinti részekre bontva tanította (pl. entré, malfouf, baladi, stb.), ez is tetszett, meg a mosolya, pozitív energiája, az öröm, amivel táncol.

raqia hassan

Közvetlen és figyelmes oktató “a világ leghíresebb mestertanára“, és nagyon szimpi benne, hogy kiemelte, folyamatosan tanul.  Pedig ücsöröghetne a trónján és a babérjain… (Nem jegyzeteltem a ws-on, csak szívni akartam magamba minél többmindent, és jól tettem: “Technique vol. IX” dvd-je u.olyan alapos és követhető, mint a workshop volt.)

Megintcsak arra a következtetésre jutottam, rá kellene izmoznom erre a stílusra, mert gyönyörű. Ja, és tiszteli a törzsi / fúziós stílus ügyes előadóit, bánom, hogy nem kérdeztem meg, kikre gondolt pontosan – mondjuk Rachel-ön kívül :]

HOZZÁSZÓLÁSOK

Ez is érdekelhet:

Hozzászólások

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..