Bellyqueen @ Bp., 2008.04.18-19.

 

A New York-i Bellyqueen társulat budapesti workshopjain vettem részt: Afro-funk dobszólót tanultam Amar Gamal-tól, Bellypopping technikákat Kaeshi Chai-tól Elisheva és Anasma segédletével, és szintén Kaeshi vezetésével Tribal fusion (=törzsi fúzió) technikákat, a „Special Kae” koreot, klasszikus törzsi és fúziós kombinációkat.

anasma & kaeshi bellyqueen

Kaeshi nem csak abszolút professzionális előadó, hanem remek tanár is. Nagyon érthetően, követhetően tanít. Mindegyik BQ-workshop nagyon élvezetes & színvonalas volt, de főleg a bellypoppingba menthetetlenül beleszerettem (Na nem csoda, a zenéjét & a mozgásvilágát eddig is imádtam, csak nem sejtettem, hogy létezik & EZT takarja ez a stílus. Amiről a bulikon körülnézve (és örömmel hallva a „tetszik ahogy táncolsz” kifejezést) azt hittem, hogy hű de egyedi meg eredeti vagyok, kiderült, hogy pl. csak „medúzáztam”, meg ilyesmik…  : )

 

HOZZÁSZÓLÁSOK

Ez is érdekelhet:

Hozzászólások

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..